Kom igång

Var väljer jag Windows eller Linux i beställningen?

Hos oss så behöver du inte välja det ena eller det andra när du beställer, du får tillgång till både och i vårat privat- och företagspaket. Du ställer in detta för varje enskild domän eller subdomän under webbplats -> webbplatser i din kontrollpanel.

Har ni några referenser?

Några av våra referenser
Våra kunder är nöjda kunder. Många är så nöjda att de vill vara med bland våra referenser. Är du också sugen på att synas här? Då kan du läsa mer i vår blogg.

* Joakim Thåström är ett levande institut inom svensk musik. Urfadern till den svenska punken rockar hårdare än de flesta men står ändå stabilt på jorden. Hos oss rockar hans hemsida och e-post precis lika stabilt.
www.thastrom.se

* The Poodles är ett av Sveriges bästa rockband, med förstaplaceringar på diverse olika listor och medverkan i Melodifestivalen på meritlistan. När The Poodles behövde ett webhotell så var Space2u det självklara valet för dem.
www.poodles.se

* Spelbolaget är en av de främsta spelsajterna i Sverige med avancerade speltjänster för tips och trav. Med hjälp av Space2us DNS-tjänst hanterar de tusentals svenska spelare varje vecka.
www.spelbolaget.se

* Färjerederiet är Sveriges största och världens sjätte största rederi. Med en flotta på 63 färjor reder de sin hemsida och e-post i vår trygga hamn. www.farja.se

* WP-Support Sverige, den svenska portalen för dig som använder CMS/bloggverktyget WordPress, ett av världens största gratisverktyg för bloggare. Vi valde Space2u för att få en stabil bas att stå på och ett webbhotell som alltid lyssnar på sina kunder.
www.wpsv.se

Vart hittar jag era avtal?

Våra avtalsvillkor hittar du på följande länk.

Kan jag köpa endast ett domännamn?

Med vårat domänpaket så kan du köpa endast ett domännamn om det är det ända du vill ha.

Hur beställer jag ett konto?

Ett valfritt webbhotellskonto kan du registrera ifrån vår startsida: http://www.space2u.se

Behöver jag verkligen ett webbhotell?

Valet är självklart ditt eget, men att hosta en egen hemsida kräver en hel del:

* En snabb och stabil uppkoppling, gärna en som tillåter oändligt med trafik, för den kommer att stiga markant.

* Din dator/server måste vara på 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan samt hållas säker från hackare och virus.

* Datorn måste vara kraftfull och kunna ta hand om flera process krävande förfrågningar samtidigt.

* Du måste installera din egna kontrollpanel, mailserver, FTP server, databasmjukvara, webserver och allt där till.

* Du måste betala för alla licenser för din servermjukvara.

* Ingen support på servern, mjukvaran eller hemsidan.

Kan jag få en demo på kontrollpanelen?

Du kan se mer av vår kontrollpanel här! Där finns gott om bilder från vår kontrollpanel!

Kommer min hemsida att funka i Kina?

Kina har en väldigt avancerad brandvägg samt en hel del strikta lagar som dikterar vilka sidor som får ses och inte ses, detta har orsakat att många IP-adresser har blivit blockade inifrån landet. Detta är tyvärr ingenting vi kan styra och bestämma över.

Kommer ni att ha annonser / reklam på min hemsida?

Vi kommer inte att lägga ut reklam på din hemsida, men du får självklart lägga ut egen reklam om du önskar.

Har ni support på andra språk?

Alla på Space2u pratar Svenska, Engelska samt förstår Norska och till viss del Danska, om en kund pratar ett annat språk som även någon i supporten kan prata så får man om möjligt prata med varandra.

Kan jag testa ert webbhotell utan att betala?

Du är varmt välkommen till att prova på oss, webbhotellet kommer igång några minuter efter att ni beställt och vi tillämpar 45 dagar öppet köp.

Kan jag ladda upp mp3- eller videofiler hos er?

Så länge du är upphovsrättshållare samt att du använder materialet till din hemsida så är det inget problem att ladda upp mediafiler hos oss.

Kan jag ha en väns hemsida på mitt konto?

Det är inte tillåtet att upplåta sina tjänster, eller delar därav till en annan part utan tillstånd från Space2u, men ta kontakt med kundservice@space2u.se så hjälper dem.

Hur hanteras mina personuppgifter?

Space2u behandlar personuppgifter i enlighet med
Personuppgiftslagen. För att värna om personlig integritet lämnas personuppgifter inte ut till extern part. Undantag till detta görs om Kund har brutit mot villkoren i detta avtal eller om myndighet begär detta med stöd i svensk lagstiftning. Som personuppgiftsbiträde hanterar Space2u personuppgifter i enlighet med instruktioner från Kund. Space2u vidtar lämpliga tekniska och
organisatoriska åtgärder för att skydda personuppgifter.

Hur vet jag vilket paket som passar mig?

Det är inte alltid lätt att veta vad för slags webbhotell man behöver men om du vet att du ska lägga upp ett flertal stora sidor, ta företagspaketet. Annars kan du börja med privatpaktetet och
uppgradera vid behov.

Varför välja Space2u?

Varför välja Space2u?

Att välja webbhotell är inte något man gör varje dag och valet bör tänkas igenom noga. Det finns ett stort antal webbhotell i Sverige, stora, mindre, bra, dåliga, snälla, gröna, röda, gråa,
blåa. Ja, alla varianter finns där.

Men vad ska man då tänka på som kund? Börja med att titta på ditt behov.

– Hur mycket utrymme behöver du?

– Vilken typ av support behöver du?

– Vilken säkerhet och tillförlitlighet behöver du?

Oavsett vad du svarar på dessa frågor så kan vi lova att du blir nöjd med oss som leverantör. Vi har flera saker som gör oss unika jämfört med våra konkurrenter. Nedan har vi listat ett antal
orsaker till att välja oss. Du kan även se på vår jämförelse-sida att vi tåls att jämföras med.

Driftsäkerhet utöver det vanliga

Hårdvara kan gå sönder och servrar kan överbelastas, då är det inte rätt att du som kund ska behöva lida. Vi har därför lagt upp våra kunders hemsidor och e-post på ett antal servrar, detta
innebär att även om en server får problem så märks inte detta för dig som kund eller dina besökare. Tekniken kallas lastbalansering och du finner det inte hos våra konkurrenter i någon större
utsträckning.

Bäst i test 2009 och 2010

Vi har två år i rad utsetts till ”Sveriges bästa webbhotell” i branschtidningen Internetworlds stora test (vi rekommenderades tre av fyra föregående åren). Vi på Space2u är stolta över denna utmärkelse då den visar att vi sätter en ny standard för vår bransch där vänlighet och öppenhet är en självklarhet.

Öppna och ärliga

Vi tror att ärlighet håller i längden. Därför har vi satt upp en webbplats där vi ger detaljerad information om problem och eventuell nertid i vår serverpark. Som kund eller blivande kund så har du rätt att få veta när problem uppstår och hur mycket nertid din webbplats har. Vi nöjer oss inte att skriva som våra konkurrenter, ”Inga problem just nu”, utan vi ger full insikt i vår
övervakning som sker via en tredjepartsleverantör. Vår driftsida finner du här: http://www.space2udrift.se/

Kom igång direkt

Hos oss kommer du igång bara minuter efter beställning, ingen väntan på fakturor som ska registreras som betalda eller manuellt arbete som måste utföras. Vårt system lägger automatiskt upp kontot och ser till att du får en alternativ adress som du kan använda tills dess att din domän fungerar.

Ett klick och du kan blogga

Vår One-Click-Installer installerar på 30 sekunder ett stort antal applikationer som t ex WordPress, Joomla och DotNetNuke på din webbplats. Inget mer manuellt arbete för att komma igång med en webbsida snabbt.

Telefon och e-postsupport

Vår personal sitter redo att hjälpa dig via både telefon och e-post alla dagar i veckan. Vardagar har vi öppet 8-22 mån-tors, 8-19 fre och helger 10-15. Vår supportservice är känd i branschen
för sin kvalitet.

Vi finns där våra kunder finns, och vi lyssnar

Internet slutar aldrig växa och nya kommunikationssätt dyker hela tiden upp. Vi hänger med i svängen och finns på t ex Twitter, Facebook och Bloggy.

Vad får jag inte hosta hos er?

Du får hosta vad du vill så länge du inte bryter mot Sveriges lag eller våra allmänna villkor. Utrymmet är endast avsett för filer som tillhör din hemsida.

Har ni någon upptidsgaranti?

Space2u försöker självklart hålla alla servrar och tjänster uppe men har inte någon upptidsgaranti eller något SLA-avtal, vi meddelar i förväg om planerade driftarbeten på Space2udrift

Måste jag köpa mitt domännamn hos er?

Man behöver inte köpa ett domännamn av oss, gör man det dock så hjälper vi till med förnyelsen, uppdateringen av whoisinformation och diverse domänsupport som kan tänkas behövas.

Vad menas med obegränsat antal domännamn?

Hos oss så behöver du inte öppna ett nytt webbhotellskonto för varje domännamn du har, du kan använda flera olika domännamn till ett konto, och det utan begränsning på antal. Har du ett webbhotellspaket innebär det att du kan ha flera webbplatser med olika innehåll utan extra kostnad då utrymmet räknas på hela ditt webbhotellskonto. Kostnad för domännamn tillkommer om domänen köps via Space2u, vilket vi självklart hoppas att du gör.

Varför ska man välja Space2u? Modern teknik, stabil hosting och Sveriges bästa support är några av de saker vi erbjuder dig.

Kontakta oss

Sälj

+46 (0)613 205 30

sales@space2u.com

Support

+46 (0)613 722 550

support@space2u.com

Ekonomi

+46 (0)613 722 550

ekonomi@space2u.com

Besöksadress

Järnvägsgatan 16

872 35 Kramfors

Log in