Om Space2u

Space2u är sedan november 2019 en del av Loopia Group AB

– ett av Europas ledande företag inom domännamn och hosting. Vårt datacenter finns lokalt i Kramfors där vi drar nytta av elen från de Norrländska älvarna och kylan på vintern för att på ett miljömedvetet sätt leverera Sverige bästa hostingtjänster.

 

 

Space2u är sedan november 2019 en del av Loopia Group AB – ett av Europas ledande företag inom domännamn och hosting. Vårt datacenter finns lokalt i Kramfors där vi drar nytta av elen från de Norrländska älvarna och kylan på vintern för att på ett miljömedvetet sätt leverera Sverige bästa hostingtjänster.

Sammanslagningen med Loopia skapar ännu bättre förutsättningar att hjälpa Sveriges företagare att lyckas online. Som en del av Loopia Group hjälper vi våra kunder genom att leverera hög teknisk innovationskraft, affärsförståelse och support i världsklass.

Vår vision och ambition är att vara det ledande företaget inom drift i Sverige när det gäller premiumtjänster inom hosting. Detta uppnår vi genom att ständigt erbjuda bättre kvalitet och värde inom domän, webbhotell och driftslösningar med bästa tänkbara service.

Varför ska man välja Space2u? Modern teknik, stabil hosting och Sveriges bästa support är några av de saker vi erbjuder dig.

Kontakta oss

Sälj

+46 (0)613 205 30

sales@space2u.com

Support

+46 (0)613 722 550

support@space2u.com

Ekonomi

+46 (0)613 722 550

ekonomi@space2u.com

Besöksadress

Järnvägsgatan 16

872 35 Kramfors

Log in