Hosted Exchange erbjudande

Server II

Hostad Exchange Server 2016 från Space2u –

Testa gratis i 3 månader Beställ nu

Behöver ditt företag en lite vassare e-postlösning? Kanske vill du ha fler funktioner för att dela kalendrar, kontakter, mappar och annat viktigt? Med Exchange Server 2016 kan du göra det och mycket mer. Att du dessutom kliver upp flera klasser i säkerhet gör att du kan sova lite tryggare om natten. Smidiga mobilappar och 10 GB lagringsutrymme går inte heller av för hackor.

Att Exchange-lösningen är hostad av oss betyder helt enkelt att allting ligger på våra stabila servrar i Norrland. Med andra ord behöver du inte känna någon oro över var din e-post lagras någonstans. En annan stor fördel med att köra Exchange via Space2u är förstås att du får också tillgång till vår supersmarta och svensktalande support.

Du får nu möjligheten att under tre månader köra Exchange Server 2016 kostnadsfritt för fritt antal e-postkonton. Därefter kostar det 69 kronor i månaden per konto.

Så, det är väl inte mycket att tveka om? In och beställ redan idag! Erbjudandet gäller hela oktober ut. Beställ här

Villkor för erbjudandet.

Erbjudandet gäller en gång per kund (både nya kunder och befintliga som uppgraderar till Exchange) men för obegränsat antal Exchange-licenser, under hela oktober 2017. Vår hostade Exchange-lösning beställs som avtal på 1, 3 eller 12 månader. De 3 gratismånaderna gäller således för 3 och 12-månadersavtalen. Beställer du bara en månad är det den månaden som blir gratis, det går med andra ord inte att ”spara” två månader. Rabatten i SEK (69:-/mån per konto) dras av på din första faktura.

Vad händer efter mina tre gratismånader?

Ordinarie pris är 69 SEK per månad och licens. Kanske har du många anställda i ditt företag, men endast ett fåtal som behöver den mer omfattande funktionaliteten i Exchange? Det som gör vår hostade Exchange-lösning extra smidig för dig som kund är att du enkelt kan välja ut ett antal av dina e-postkonton och köpa Exchange-licenser endast för just dessa samtidigt som du fortsätter använda den e-posttjänst som ingår i våra webbhotellskonton till övriga.

Standard
Exchange Server 2016 Ja
Outlook-funktionalitet(licens krävs) Ja
Outlook-versioner som stöds 2010 och nyare
Utrymme 10 GB
Antal alias inkl Obegr
Outlook Web Access(OWA) Ja
Stöd för iPhone Android Ja
Delade kalendrar Ja
Delade konton Ja
Delade kontaktuppgifter Ja
Delade mappar Ja
Gemensamma mappar Ja
Epostlistor Ja
Disclaimers Ja
Antivirusskydd & Spamfilter Ja
Daglig backup Ja
Teknisk support: Ja

Varför ska man välja Space2u? Modern teknik, stabil hosting och Sveriges bästa support är några av de saker vi erbjuder dig.

Sveriges bästa support

Vår support har 2 år i rad utnämnts till Sverige bästa, testa den du också!

Modernt datacenter

Att husera många kunder med höga förväntningar på våra tjänster kräver en förstklassig maskinpark. Vi sköter vår…

Brett utbud

Oavsett om ni är en liten förening eller ett multinationellt företag har vi tjänster som passar!

Kontakta oss

Sälj

+46 (0)613 205 30

sales@space2u.com

Support

+46 (0)613 722 550

support@space2u.com

Ekonomi

+46 (0)613 722 550

ekonomi@space2u.com

Besöksadress

Järnvägsgatan 16

872 35 Kramfors

Log in