Kampanj

Den enda domänen du verkligen behöver – köp .com-domäner för 100:-/styck

 

Som du säkert har märkt har nya toppdomäner poppat upp som svampar ur marken de senaste åren. Många företag har till och med betalat dyra pengar för att äga egna brandade toppdomäner. Den här utvecklingen är förstås positiv på många sätt, då den ökar valfriheten. Men om du står i startgroparna med ett nytt företag, eller bara behöver en ny domänadress, bör du utan tvekan ställa dig frågan vad som verkligen är rätt för dig? Det går inte att bortse från att de flesta internetanvändare idag chansar på att skriva in ditt företagsnamn följt av .com, eller möjligen din landsspecifika toppdomän.

 
Med andra ord, om du bara ska ha en domän är en .com-domän nästan alltid det logiska förstavalet – inte minst för att undvika att någon annan lägger beslag på ”din” .com-adress (vilket kan ställa till det på många sätt). 
 

Nu ger Space2u dig möjligheten att under 14 dagar superfynda .com-adresser. Ordinarie pris är 250:-/domän och år. Men mellan fredag 8 september och fredag 22 september (midnatt) betalar du bara 100:-/domän (för första året). Passa på och beställ redan idag!

Beställ nu

 

Varför ska man välja Space2u? Modern teknik, stabil hosting och Sveriges bästa support är några av de saker vi erbjuder dig.

Sveriges bästa support

Vår support har 2 år i rad utnämnts till Sverige bästa, testa den du också!

Modernt datacenter

Att husera många kunder med höga förväntningar på våra tjänster kräver en förstklassig maskinpark. Vi sköter vår…

Brett utbud

Oavsett om ni är en liten förening eller ett multinationellt företag har vi tjänster som passar!

Kontakta oss

Sälj

+46 (0)613 205 30

sales@space2u.com

Support

+46 (0)613 722 550

support@space2u.com

Ekonomi

+46 (0)613 722 550

ekonomi@space2u.com

Besöksadress

Järnvägsgatan 16

872 35 Kramfors

Log in